Voetbal International op iOS krijgt TV-gids voor voetbal

Voetbal International voor iPhone en iPad moet voorzien zijn van pushberichten per wedstrijd, maar er lijken fouten in geslopen te zijn.

Voetbal International iPhone iPadDe iPhone- en iPad-app van Voetbal International is voorzien van een update die ervoor moet zorgen dat je eenvoudig pushberichten van wedstrijden kan uitschakelen. Behalve in het overzicht van alle wedstrijden, moet dat nu ook kunnen in het alert-centum in de app onder de profielknop rechtsboven. Daarnaast bevat de applicatie nu een tv-gids met al het voetbal op televisie die dag. Je ziet alle wedstrijden, samenvattingen en sportnieuwsuitzendingen van onder andere RTL, Fox, Sport1 en de publieke omroep in chronologische volgorde onder elkaar staan.

De tv-gids bevat ook de herhalingen van de wedstrijden die FOX Sports Eredivisie de hele dag uitzendt, wat betekent dat de gids stampvol voetbalprogramma’s staat en dat je behoorlijk moet scrollen om in de avondprogrammering terecht te komen. Een optie om herhalingen van wedstrijden uit te zetten, is misschien niet overbodig. Wel kan je herinneringen instellen voor programma’s. Vijf minuten voor de uitzending ontvang je dan een pushbericht. De tv-gids bevat ook het overzicht van morgen en overmorgen. Dat bereik je met een simpele veegbeweging.

Overige verbeteringen in versie 6.0.5 zijn een nieuwe indeling van fragmenten in VI Radio en er zijn fouten in de app verholpen.

Voetbal International tv-gids iPhone Voetbal International berichten instellen

Voetbal International biedt gratis pushberichten sinds versie 6.0 begin augustus dit jaar, die ook een metamorfose van de VI-app met zich meebracht. Sindsdien ervaren we echter problemen met het instellen van pushberichten. Die zijn verstopt achter de profielfunctie rechtsboven, maar de pagina’s die daarin worden geladen zijn niet geoptimaliseerd voor het iPhone-scherm en laten je soms herhaaldelijk opnieuw pushberichten per club instellen. De functie sluit herhaaldelijk bij het instellen van alerts voor een club, waarna wijzigingen soms verloren gaan en je opnieuw door verschillende menupagina’s heen moet gaan om een volgende club toe te voegen. Volgens Michel de Nooijer van Voetbal International wordt er in ieder geval hard gewerkt aan de optimalisatie van de profielpagina’s voor het iPhone-scherm.

Downloaden: Voetbal International (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 oktober 2013, 14:01
Categorieën Nederlandse apps, Sport
Onderwerpen tv-gids, voetbal international

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.