KPN Bellen-app moet vast toestel van je iPhone maken

KPN Bellen wordt een iPhone-app waarmee je via je Wi-Fi-verbinding je iPhone als vast toestel kan gebruiken. Releasedatum is onbekend.

KPN Bellen iPhone-appIn navolging van UPC heeft nu ook telecomprovider KPN een eigen bel-app aangekondigd. Daarmee kan je via het Wi-Fi-netwerk thuis bellen tegen het lagere tarief van vast bellen in plaats van mobiel. De applicatie maakt het dus mogelijk je smartphone als toestel te gebruiken voor de vaste telefoonlijn. KPN Bellen is vandaag uitgebracht voor Android. Volgens de telecomprovider wordt er momenteel hard gewerkt aan een versie voor de iPhone, BlackBerry en Windows Phone. Een releasedatum wordt nog niet gegeven.

Volgens KPN is het grote voordeel van de KPN Bellen-app dat je geen lijst met telefoonnummers meer hoeft aan te leggen in je thuistoestel, omdat je nu gewoon de contactenlijst op je smartphone kan raadplegen.

KPN Bellen op Android werkt alleen in combinatie met je eigen Wi-Fi-verbinding van KPN. Alleen zo kan je smartphone fungeren als het vaste toestel. De optie vergt daarnaast een KPN Alles-in-1 Thuis of Internet+Bellen Thuis abonnement en je hebt een Experia-box modem van het type Thomson TG787v, Thomson TG789vn, ZTE ZXV10 H220N, Astoria Networks VGV7519, ZTE ZXHN H368N nodig om de verbinding tot stand te kunnen brengen.

KPN heeft een webpagina over KPN Bellen opgezet voor meer informatie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 oktober 2013, 12:02
Categorie Nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.