Paper by Fiftythree brengt schetsblokken uit app tot leven met Moleskine

De geweldige teken-app Paper by FiftyThree laat je nu échte schetsboeken printen dankzij een samenwerking met Moleskine.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Paper by Fiftythree met boekje iPad-appDe geweldig fraaie teken-app Paper by Fiftythree bestaat nu niet langer alleen op de iPad. Althans: de schetsblokken die je vult met je tekeningen niet meer. Met ingang van een fonkelnieuwe update is de iPad-app voorzien van de mogelijkheid om de schetsblokken te laten printen en kan je ze laten opsturen als Moleskine-boekje. Je mag 15 foldouts in je fysieke schetsboek meenemen vanuit de app, voor 40 dollar met keuze uit een aangepaste cover of hardcover.

De bekende notitieblokmaker Moleskin heeft een apart papierformaat geïntroduceerd voor de Paper-boekjes: Book. De pagina’s erin sla je niet zomaar om, maar zijn echte foldouts. Je kan het hele boekje en de tekeningen (of teksten) erin openklappen en naast elkaar zien. Het papier is daarnaast FSC-gecertificeerd, laat FiftyThree weten.

Het is niet de enige leuke vernieuwing in Paper. Je hebt voortaan ook de beschikking over een presentatiemodus in de app! Zodra je Paper aan een ander scherm verbindt – ofwel: zodra je het via AirPlay doorgeeft aan een televisie of ander scherm met internet, kan je de schetsen groot in beeld laten zien. De balk met gereedschappen blijft uit beeld en ook de menu’s zijn dan onzichtbaar, maar je kan wel gemakkelijk bij al je schetsen. De update rekent verder af met wat kleine fouten in de app.

Downloaden: Paper by Fiftythree (gratis, iPad, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 oktober 2013, 21:30
Categorie Productiviteit
Onderwerpen fiftythree, moleskine, tekenen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.