Vodafone UK start iPhone-verkoop en lanceert Vodafone Navigation

Vodafone is gestart met de verkoop van de Apple iPhone. De iPhone 3G en 3GS zijn verkrijgbaar voor concurrerende prijzen. Ook lanceert Vodafone een passende navigatie-app, Vodafone Navigation.

vodafone uk topmanVodafone UK is officieel begonnen met de verkoop van de iPhone. Zowel de iPhone 3G als de iPhone 3GS zijn in het assortiment opgenomen. In het Verenigd Koninkrijk zijn nu vier aanbieders die de iPhone verkopen: O2, Orange en Tesco Mobile waren eerder al van de partij. Vodafone-klanten kunnen een 8GB iPhone 3G gratis krijgen bij een maandabonnement van £35. Voor een gratis 16GB en 32GB iPhone 3GS is een abonnement van respectievelijk £45 en £75 vereist. Toch heeft Vodafone UK hooggespannen verwachtingen: de eerste dag zouden er al zo’n 50.000 toestellen zijn verkocht, aldus CEO Guy Laurence (foto).

De mobiele operator kondigde bovendien eigen navigatiesoftware aan, onder de naam Vodafone Navigation. Klanten kunnen de navigatiesoftware in het gehele Verenigd Koninkrijk gebruiken. De applicatie is gratis tot april 2010 en kost daarna £3 per maand bij afsluiting tot het einde van hun contractsduur. Willen ze de navigatiesoftware liever per maand verlengen, dan kost dat £5 per maand. Ook is er de mogelijkheid om kaarten van West Europa toe te voegen voor nog eens £5 per maand. Vodafone Navigation heeft een wat ander uiterlijk dan de meeste mensen gewend zijn:

vodafone navigatie

De applicatie werkt alleen op een iPhone, voorzien van een Vodafone-simkaart en niet op de iPod touch. Vodafone Navigation is bovendien alleen verkrijgbaar in de Britse App Store (gratis).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 januari 2010, 17:43
Categorie Navigatie
Onderwerpen engeland, Navigatie, Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.