Vodafone Contacten Backup-app herkent contacten waarmee je gratis kunt bellen

De Vodafone Contacten Backup-app toont voortaan welke vrienden een Vodafone- of Sizz-abonnement hebben. Je kunt daarmee dan gratis bellen, als je na 14 mei een Vodafone-abonnement hebt afgesloten.

vodafone backupVodafone-klanten die na 14 mei een smartphone-abonnement Bel-Sms-Web met meer dan 140 minuten hebben afgesloten, kunnen gratis bellen naar andere mobiele Vodafone- en Sizz-klanten in Nederland. Maar hoe weet je welke vrienden met Vodafone of Sizz bellen? De Vodafone Contacten Backup App heeft daarvoor een update gekregen en toont met een logootje bij de naam welke contacten aan Vodafone- of Sizz-abonnement hebben. Zo zie je welke contacten je gratis kunt bellen. De app was oorspronkelijk bedoeld om een backup van al je contactpersonen te maken en die functie zit er ook nog steeds in. Wel moet je eerst alle andere synchronisatie- en backup-diensten uitschakelen voordat Vodafone’s contacten-app aan de slag kan.


Het betekent dat je het synchroniseren met Google Contacts, iCloud-contacten, Facebook-sync en Exchange-contacten eerst uitschakelt. Raak je je telefoon kwijt, dan heb je in ieder geval je contactgegevens nog. Bij het overstappen naar een nieuwe telefoon kan het ook handig zijn. Maar hou er rekening mee dat je dan beter een backup via bijvoorbeeld iCloud kunt maken, zodat je ook al je app-gegevens, muziek, afspraken en andere data nog hebt.

Downloaden: Vodafone Contacten Backup (gratis)

https://www.youtube.com/watch?v=zUOmwTw5PTA&feature=youtu.be

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.