VIVA Psyche-special nu op de iPad

VIVA stopte kortgeleden met het maken van een maandelijks iPad-magazine. De redactie besloot om voortaan op onregelmatige basis specials uit te brengen, over een bepaald thema of op initiatief van een adverteerder. Dat het niet bij een belofte blijft is te merken in de VIVA-app: de interactieve special VIVA Psyche is verschenen, met allerlei artikelen […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

viva psycheVIVA stopte kortgeleden met het maken van een maandelijks iPad-magazine. De redactie besloot om voortaan op onregelmatige basis specials uit te brengen, over een bepaald thema of op initiatief van een adverteerder. Dat het niet bij een belofte blijft is te merken in de VIVA-app: de interactieve special VIVA Psyche is verschenen, met allerlei artikelen om jezelf te ontdekken. Het digitale blad is voor 1,59 euro te koop binnen de app.

Het bevat een handleiding om in 5 makkelijke stappen optimist te worden. Er zijn 3 interactieve persoonlijkheidstesten om jezelf de ontdekken. En je krijgt tips hoe je niet langer stresskip hoeft te zijn. Wil je liever met je psychologische vragen terecht op het VIVA-forum, dan kan dat ook. Het tijdschrift heeft al langere tijd een VIVA Forum-app, die overigens nog niet is geoptimaliseerd voor de iPad.

Downloaden: VIVA HD (gratis, content is betaald)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 14:15
Categorie Kiosk
Onderwerp tijdschriften

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.