Vine-app maakt zelfportretten maken makkelijker

Twitter's video-app Vine heeft een update gekregen en ondersteunt nu de frontcamera (FaceTime-camera) van de iPhone. Ook worden mentions ondersteund.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

vine updateTerwijl we in Nederland feestvieren gaat het nieuws in de iOS-wereld gewoon door. Twitter’s filmpjesapp Vine heeft vanavond een update gekregen, die het makkelijker maakt om selfies te maken. Je zult daardoor in je Vine-berichtenstroom meer gezichten gaan zien. De app ondersteunt nu de FaceTime-camera aan de voorzijde van de iPhone. Daarnaast worden voortaan mentions ondersteund.

Bij het maken van een Vine-filmpje kun je nu wisselen tussen de camera’s aan de voor- en achterzijde. De mention-functie houdt in dat je mensen kunt taggen in een bericht. Mensen die genoemd worden krijgen dan een notificatie in hun berichtenstroom. Dit werkt op de manier die we van Twitter kennen, zoals @iCulture. Bij het intikken van de eerste letters van de naam geeft de app alvast suggesties. De nieuwe functies zijn toegevoegd op basis van feedback van gebruikers.

Downloaden: Vine (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 juni 2013, 18:09
Categorie Fotografie en video
Onderwerp twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.