Vierde Nederlands-Belgische AppEvent start op 1 mei

Een maand lang gratis apps van Nederlandse of Belgische komaf voor de iPhone, iPod touch en iPad. Dát biedt AppEvent, waarvan net bekend werd dat de vierde editie op 1 mei 2011 van start gaat.

AppEvent editie 4 aankondigingDe vierde editie van AppEvent gaat van start op 1 mei aanstaande. Dat maakte de organisatie van AppEvent zojuist bekend op haar website. In navolging van de laatste editie van januari, zal er opnieuw een maand lang, elke dag een app gratis worden aangeboden. Dat kunnen apps zijn voor de iPhone of iPod touch, de iPad of universele apps die op alle systemen werken. De applicaties zullen allemaal afkomstig zijn van Nederlandse of Belgische ontwikkelaars.

Ter ere van de happening is een eigen AppEvent-applicatie al in de maak. Die wordt gemaakt door Doney den Ouden. Den Ouden maakte ook al de apps Online Radio Stations en een soundboard van de televisieserie Echte Meisjes In De Jungle.

De organisatie achter de vierde AppEvent heeft zichzelf ten doel gesteld dat de tijdelijk gratis aangeboden applicaties samen meer dan één miljoen keer worden gedownload in de kostenloze periode. De vorige keer zetten ze in op 100.000 downloads van een app. Dat lukte zelfs met twee toepassingen: Push Panic én Photo Factory. De organisatie is nog op zoek naar partijen die willen meewerken aan de actie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 april 2011, 15:59
Categorie Nederlandse apps
Onderwerpen appevent, gratis

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.