NU voor iPhone: NUjij, Geldzaken en auto-refresh voetbalstanden

NU voor iPhone heeft een kleine update gekregen, waarmee ondersteuning voor NUjij wordt toegevoegd evenals een nieuwe categorie 'Geldzaken' en de mogelijkheid om voetbalstanden automatisch te vernieuwen.

NU voor iPhoneEr is vandaag een nieuwe versie van de populaire NU.nl-applicatie voor de iPhone in de App Store verschenen. Nieuw is de mogelijkheid om bij elk artikel meteen naar het NUjij-platform te gaan, waar je reacties kunt lezen en zelf kunt reageren. Ook is er een nieuwe categorie ‘Geldzaken’ toegevoegd, waar je alle artikelen vindt die met geld te maken hebben. Tot slot is het nu mogelijk om voetbalstanden automatisch (multitasking) te laten vernieuwen.

Naast de nieuwe functies zijn er ook enkele bugs opgelost. Zo zou de Twitter-authenticatie nu weer moeten werken. Mogelijk moet je daarvoor wel even de NU-app toegang ontzeggen via twitter.com/settings/connections, waarna de app opnieuw om toestemming zal vragen. Ook het mailen naar contactpersonen zou met deze update weer moeten werken en (eventuele) dubbele pushnotificaties zouden eveneens verleden tijd zijn.

Downloaden: NU (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 april 2011, 16:46
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.