AppEvent: Online Radio Stations vandaag gratis (+ elf andere apps)

In het kader van AppEvent is Online Radio Stations met bijna zeventig Nederlandse radiozenders vandaag gratis te downloaden.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

OnlineRadioStationsEr zijn heel veel applicaties om radio te luisteren beschikbaar in de App Store. Eén daarvan, Online Radio Stations van de Nederlandse ontwikkelaar Doney den Ouden, is vandaag gratis te downloaden in het kader van het AppEvent.

De applicatie bevat bijna zeventig Nederlandse radiostations, die beschikbaar zijn via een simpele interface. Er is een alfabetische lijst en de radiostations zijn op categorie gesorteerd. Daarnaast is er een sectie met de meest populaire radiostations en kun je je eigen favorieten in een lijst opnemen. De applicatie heeft één groot nadeel: hij is (nog) niet geoptimaliseerd voor iOS 4 en speelt daardoor niet in de achtergrond.


Downloaden: Online Radio Stations (tijdelijk gratis)

Deze apps zijn momenteel ook gratis te downloaden:

Waiter Wobble

Je bent nieuwsbrieflezer en de app is niet meer in de aanbieding? Lees dit artikel! De kortingen genoemd in dit artikel gelden slechts tijdelijk. We raden daarom aan om de apps zo snel mogelijk te downloaden, als je ze wilt hebben. Wij kunnen niet voorspellen wanneer de applicaties weer teruggaan naar de normale prijs en raden daarom aan altijd te checken of de aanbieding nog steeds geldt.

Reacties: 31 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.