KORG iELECTRIBE Gorillaz Edition: maak muziek op de iPad zoals de Gorillaz

KORG iELECTRIBE Gorillaz Edition is een analoge synthesizer op je iPad, waarmee je muziek zoals de Gorillaz kunt maken. De officiële app bevat diverse samples.

korg gorillazWil je muziek maken zoals de Gorillaz? KORG brengt in samenwerking met deze bekende band een nieuwe app uit: KORG iELECTRIBE Gorillaz Edition, een speciale uitvoering van de al bestaande KORG-app. Met deze app kun je zelf muziek produceren op de iPad. iELECTRIBE is een virtuele analoge beatbox voor de iPad waarmee je op een intuïtieve manier muziek produceert, net als op een ouderwetse analoge synthesizer. Het verschil met de normale uitvoering van iELECTRIBE is dat de app in Gorillaz-design is uitgevoerd. Er zitten ook wat extra’s in, zoals Gorillaz-samples van het vierde album ‘The Fall’.

Verder zitten er 128 nieuwe sounds in, die door de Gorillaz zijn gemaakt, plus nog eens 64 kant-en-klare voorgeprogrammeerde audiopatronen van de Gorillaz, Stephen Sedgwick (Gorillaz’ engineer) en Korg. Hou je van muziek maken dan is deze app misschien iets voor jou. KORG verkoopt de eerste 10.000 apps voor de prijs van €7,99; daarna zal de prijs omhoog gaan. De app is alleen te gebruiken op de iPad, niet op de iPhone of iPod touch. Maar pas op als je de muziek die je met deze app hebt gemaakt nog verder wilt gebruiken, want commercieel gebruik is alleen na toestemming mogelijk.

Downloaden: KORG iELECTRIBE Gorillaz Edition (€7,99)
Ook verkrijgbaar: KORG iELECTRIBE (€7,99)
Zie: Blog Gorillaz
Tipgever: Martijn

korg gorillaz ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 april 2011, 15:38
Categorie Muziek
Onderwerp gorillaz

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.