Vernieuwde iFeestdagen-app: feestdagen, vakanties en betaaldagen van 2013 tot 2015

iFeestdagen is een iPhone-app die feestdagen, vakanties, betaaldagen van studiefinanciering en kinderbijslag en allerlei andere handige dagen opsomt. De app kan ook feestdagen in je agenda zetten.

ifeestdagen icoonDe app iFeestdagen bevat een overzicht van feestdagen en religieuze dagen voor de komende jaren, tot en met 2015. Je app laat zien op welke datum bepaalde feestdagen en vakanties vallen, geeft aan welk weeknummer erbij hoort en wanneer het is afgelopen. Knoppen in de app zijn bedoeld om de feestdag in je agenda te zetten, te tweeten of via Facebook te delen. De gratis versie van de app bevat reclame en mist een aantal pro-functies. Dat houdt in: instellingen voor agenda-items en tonen van een lijst met de eerstvolgende gebeurtenissen.

ifeestdagen kerstvakantieiFeestdagen bevat Christelijke, Joodse, Islamitische, Hindu en Boeddhistische feestdagen, betaaldagen van kinderbijslag, huurtoeslag en studiefinanciering, schoolvakanties per regio, bouwvak, start van de seizoenen en verjaardagen van het Koninklijk Huis.

Daarnaast staan er nog allerlei andere dagen in, zoals dierendag, secretaressedag, moederdag, Chinees nieuwjaar en dergelijke. Je kunt met iFeestdagen gewoon opzoeken wanneer een bepaalde feestdag plaatsvindt, meer erover lezen op Wikipedia en tweets over een bepaalde gebeurtenis opzoeken. Je kunt met deze app eventueel ook een groep data aan je agenda toevoegen en weer verwijderen. Het beginscherm van de app laat meteen zien of er vandaag een feestdag is.

Zoek je een wat meer traditionele agenda-app die feestdagen bevat, dan kun je eens naar Awesome Calendar kijken. Die kun je als vervanger van de normale agenda-app gebruiken. Met iFeestdagen kan dat niet: die somt alleen maar de bijzondere dagen van het jaar op, maar biedt geen mogelijkheden om notities te maken of andere bewerkingen te doen.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 december 2012, 10:30
Categorieën Nederlandse apps, Productiviteit
Onderwerp feestdagen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.