Camera-app TiltShift Effect voor iPhone tijdelijk gratis

Camera-applicatie Tiltshift Effect voor iPhone is tijdelijk gratis in de App Store verkrijgbaar.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

TiltshiftiTunes Connect ging op 21 december tijdelijk dicht, waardoor ontwikkelaars geen nieuwe apps, updates en prijswijzigingen bij Apple kunnen inleveren. Toch zien we af en toe nog wijzigingen in de App Store, die over het hoofd gezien werden op het moment dat Apple de boel sloot. Zo is de iPhone-applicatie TiltShift Effect tijdelijk gratis. De app beschrijft zichzelf al: je kunt hem gebruiken om een tiltshift-effect in je foto’s toe te passen.

Je kunt Tiltshift Effect gebruiken om een eerder gemaakte foto het effect te geven, maar het is ook mogelijk om tijdens het maken van een foto de scherpe en onscherpe stukken te bekijken en te bepalen. Hierdoor kun je tijdens het maken van een foto direct aangeven welk onderwerp als enige scherp mag zijn. Er kleeft hier wel een nadeel aan: je kunt niet zoals gebruikelijk scherpstellen door op een onderwerp tappen. Je bent dus afhankelijk van autofocus naast het tiltshift-effect.

Downloaden: Tiltshift Effect (tijdelijk gratis, normaal €0,89, iOS 6.0+)

Tip: zie je nog de oude prijs van €0,89 staan, klik dan even van de iTunes preview-pagina door naar iTunes zelf. Je zult dan zien dat de app toch echt gratis is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 december 2012, 7:59
Categorie Fotografie en video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.