Vernieuwde Animoog-synthesizer van Moog krijgt viersporenrecorder

Animoog, de syntesizer-app van Moog, heeft een update naar versie 2.0. Animoog heeft nu een 4-sporenrecorder en een Grateful Dead-uitbreidingspakket.

animoog moog synthesizeraMoog Music, makers van de analoge Minimoog-synthesizer, brachten vorig jaar de iPad-app Animoog uit. De nieuwste update van de app (2.0) houdt in dat Animoog volledig is vernieuwd en uitgebreid. Het levert handigheden zoals een batterij-indicator en een nieuwe viersporenrecorder voor de iPad 2 en latere modellen. Je kunt nu opnemen, bewerken en importeren vanuit iTunes en daarna exporteren naar Soundcloud.

En dat alles zonder de app Animoog te verlaten. Tot 31 december krijg je de 4-track recorder gratis, daarna kost ‘ie €4,49. Ook nieuw is het Grateful Dead Expansion Pack, waarvoor je €4,49 betaalt. Dit uitbreidingspakket is gemaakt met materiaal van een liveoptreden van the Grateful Dead uit 1968.

Animoog levert het bekende Moog-geluid en biedt heel veel mogelijkheden, maar is toch gemakkelijk te bedienen. Er wordt optimaal gebruik gemaakt van het touchscreen. De gebruikersinterface reageert in versie 2.0 nog sneller en er zijn opties toegevoegd voor veelvoorkomende taken. Er zitten ook wat grotere vernieuwingen in, zoal shet feit dat je de accelerometer van de iPad nu kunt gebruiken als 3D-modulator, zodat je het geluid kunt veranderen. Animoog is tot 31 december bovendien voor half geld verkrijgbaar.

Downloaden: Animoog (€13,99, iPad, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 december 2012, 23:45
Categorie Muziek
Onderwerpen muziek, synthesizer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.