Rise: wakker worden met simpele iPhone-wekker

Rise is een simpele wekker voor de iPhone, die je met swipe-bewegingen bedient. Rise Alarm Clock kan ook muziek afspelen terwijl je in slaap valt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

rise iphone appSommige dingen zijn mooi omdat ze zo simpel zijn. Zoals Rise Alarm Clock, een nieuwe wekkerapp waarmee je ‘s ochtends kunt wakker worden. Zodra het alarm gaat veeg je over het scherm om het alarm uit te schakelen. Je kunt ook eenmaal tikken om nog vijf minuten extra te blijven snoozen. Zodra je gaat slapen veeg je met je vinger over het scherm om aan te geven hoe laat je wilt opslaan. Je kunt daarna in slaap vallen met de favoriete muziek uit je iTunes-bibliotheek, die je instelt door een afspeellijst te maken. Kom je tussentijds tot de conclusie dat je toch niet zo vroeg gewekt wilt worden, dan kun je met een veegbeweging het alarm uitzetten.

Ook het aanpassen van het alarmvolume is simpel te doen. Rise probeert je wakker te maken met een vriendelijk melodietje en kan het alarm ook elke dag af laten gaan (dat laatste is niets bijzonders, want dat kan bij de Klok-app natuurlijk ook). In een volgende update zal ondersteuning voor landschapsweergave worden toegevoegd en zal een bug met de 24-uurs klok worden verholpen. De app werkt ook als je toestel in slaapstand staan en als de app niet actief is.

Downloaden: Rise Alarm Clock (€1,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 december 2012, 23:32
Categorie Lifestyle
Onderwerpen klok, wekker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.