Verbs IM: chat-applicatie voor de iPad tijdelijk gratis

De iPad-app Verbs IM is vandaag gratis voor de iPad beschikbaar. Verbs is een chatprogramma dat verbindt met Facebook, Google Talk en AIM.

Verbs IMVerbs is een vrij onbekende iPad-chat-applicatie, die je kunt gebruiken om te praten met anderen op Google Talk, AIM en Facebook. De app oogt door zijn strakke ontwerp mooier dan concurrenten zoals IM+ en wordt vandaag gratis aangeboden. Je moet voor de in-app aankoop Verbs Pro wel nog steeds €3,99 betalen.

Verbs IMVerbs maakt gebruik van een paar speciale vingerbewegingen om snel bij bepaalde opties te komen. Zo veeg je van links naar rechts over een contactpersoon hem in je favorieten te zetten, weg te gooien of om zijn profielinformatie te bekijken. Veeg je zijwaarts over een chatscherm, dan ga je naar de chat die daarnaast open staat. Een druk op de knop rechtsboven laat je een overzicht zien van al je chatschermen.

De in-app aankoop Verbs Pro wordt vandaag niet gratis aangeboden, maar een groot gemis hoeft dit niet te zijn: deze maakt het voornamelijk mogelijk om zeven dagen non-stop de app in de achtergrond van je iPad te draaien.Verbs is alleen vandaag gratis, dus geïnteresseerden kunnen beter niet te lang wachten.

Downloaden: Verbs IM (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 december 2011, 16:51
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen chatten, messenger

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.