Zite nu ook beschikbaar voor de iPhone

De iPad-app Zite heeft een update gekregen, waardoor hij nu ook op de iPhone te gebruiken is. Zite is een bekend alternatief op Flipboard, dat sinds deze week ook op de iPhone beschikbaar is.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

ZiteEen paar dagen nadat Flipboard zijn iPhone-app uitbracht, is er nu ook een universele versie van de iPad-app Zite beschikbaar. Deze magazine-app toont net als Flipboard artikelen in een magazine-formaat, maar leert ondertussen ook welke artikelen je in de app leest, deelt en waardeert. Door in te loggen met je Twitter- of Google Reader-account vult de app zich met artikelen die je wellicht interessant vindt, waarna hij je steeds meer content aanbiedt die is afgestemd op jouw interesses.

Zite is al lange tijd één van Flipboard’s grote concurrenten. Beide apps bieden je namelijk geselecteerde content aan, zonder dat je er veel moeite in hoeft te steken om interessante artikelen te vinden. Beide apps zijn sinds deze week uitkwamen universeel, maar terwijl Flipboard ook wat nieuwe functies toevoegde, blijft de update van Zite beperkt tot een aantal bugfixes.

Wie van soortgelijke magazine-achtige nieuwsapps houdt kan ook terecht bij Google Currents, de nieuwe app die Google gisteravond uitbracht. Dit is een app die ook gaat concurreren met Flipboard en Zite.

Downloaden: Zite: Personalized Magazine (gratis, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 december 2011, 23:28
Categorie Nieuws
Onderwerp zite

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.