Vera Wang iPad-app helpt met bruidsjurk kiezen en bruiloft organiseren

Vera Wang heeft een iPad-app waarmee je honderden foto's van bruidsjurken, bruidstaarten en bloemen kunt doorbladeren. Een takenlijst, genodigdenlijst, cadeaulijst en andere tools om de bruiloft te organiseren zijn ook aanwezig.

vera wang ipad bruidsjurkenIn Nederland zijn er vast toekomstige bruiden die nog nooit van haar gehoord hebben, maar in de VS is Vera Wang dé topdesigner voor bruidsjurken. Wang’s bruidsjurken-app ‘Vera Wang on Weddings’ is momenteel gratis te downloaden (normaal €3,99) en een mooie gelegenheid om wat inspiratie op te doen als je binnenkort gaat trouwen. De app werd recent door Apple uitgeroepen tot iPad-app van de week en bevat honderden foto’s van bruidsjurken, taarten, bloemen en echte bruiloften, zodat je beter kunt beslissen wat je wel en niet wilt.

Ook zijn er video’s waarin Vera Wang tips geeft over de stijl van je bruiloft. Met een speciaal design-tool kun je een inspiratiebord maken, waarop je je favoriete foto’s overzichtelijk bij elkaar kunt zien.

De laatste update van de app dateert van een week geleden en heeft ervoor gezorgd dat de nieuwste bruidscollectie is toegevoegd. Ook zijn er nog meer foto’s van bloemen, taarten en bruiloften toegevoegd. Er zit trouwens nog meer in de app: je kunt een takenlijst bijhouden, de lijst met genodigden samenstellen, een cadeaulijst beheren, de tafelschikking alvast maken en een lijst bijhouden van leveranciers waarmee je te maken hebt.

Downloaden: Vera Wang (tijdelijk gratis, normaal €3,99)

vera wang ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2012, 11:52
Categorie Lifestyle
Onderwerp huwelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.