Snapseed: fotobewerker voor iPad tijdelijk gratis

Snapseed is momenteel gratis te downloaden. De universele foto-app kan eenvoudige bewerkingen zoals bijsnijden en roteren uitvoeren, maar bevat ook filters, autocorrectie en gedetailleerde bewerkingen. Je bespaart 3,99 euro.

snapseed ipadHeb je nog steeds geen goede fotobewerker voor de iPad, dan is nu je kans. Snapseed is momenteel gratis te downloaden. Snapseed is een foto-app die je dagelijks zult gaan gebruiken, als je van fotobewerking houdt. De universele app kost normaal €3,99 en is ook geschikt voor mensen die minder ervaren zijn. Met de knop Auto Correct zorg je ervoor dat de foto met één schermtap wordt geoptimaliseerd.

Met de Tune Image-functie kun je gedetailleerd het uiterlijk van je foto aanpassen. En met Selective Adjust kun je bepaalde gedeeltes van een foto een ander effect geven. Snapseed bevat ook een serie filters om je foto’s een compleet ander uiterlijk te geven. Ze hebben namen als: Drama, Vintage, Grunge en Tilt-Shift.

De bewerkte foto’s kun je delen op Facebook, Flickr, Twitter en Instagram. Snapseed ondersteunt foto’s tot 20,25 megapixels op de derde generatie iPad. Die foto’s kun je uiteraard niet met de camera van de iPad zelf maken, maar wel inladen via de Camera Connection Kit van Apple. Zelfs RAW- en TIFF-foto’s worden ondersteund. Ben je niet een held in fotobewerking, dan kun je de app ook gewoon gebruiken om foto’s te roteren, recht te zetten, bij te snijden en foto’s te maken.

Heb je ervaringen met Snapseed of weet je een beter alternatief dat z’n geld nóg meer waard is, dan horen we dat graag in de reacties!

Downloaden: Snapseed (tijdelijk gratis, normaal €3,99)
Ook verkrijgbaar: Snapseed voor Mac (€15,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2012, 11:34
Categorie Fotografie en video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.