Efteller houdt bij hoe vaak je in Efteling-attracties bent geweest

Elfteller is een nieuwe iPhone-applicatie waarmee je kunt bijhouden hoeveel attracties je in de Efteling hebt bezocht.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

eftellerJe iPhone meenemen in de achtbaan is niet zo’n goed idee, maar toch zul je eraan moeten geloven. In de App Store is namelijk Efteller verschenen, een applicatie waarmee je kunt bijhouden hoe vaak je in verschillende attracties bent geweest. Efteller is een applicatie voor de ware Efteling-fan: vink aan hoe vaak je Vogelrok, Villa Volga, Droomvlucht en andere bekende attracties hebt gedaan.

elftellerMet een druk op de knop kun je de gegevens uploaden, zodat je thuis op de pc of Mac een nadere analyse kunt uitvoeren. Op de website van de ontwikkelaar staat dat de applicatie €0,79 gaat kosten, maar op dit moment staat de app gratis in de App Store (snel downloaden dus).

De ontwikkelaar is van plan om als aanvulling op Efteller een Efteller Pro-account mogelijk te maken, waarin meer attracties zijn opgenomen (o.a. Stoomcarrousel, alle sprookjes uit het sprookjesbos). Met de Pro-versie kun je ook bepaalde attracties in- en uitschakelen.

Binnenkort komen er ook nieuwe applicaties voor andere attractieparken bij, zoals een Toverteller, Bobbejaanteller en dergelijke bedoeld voor Toverland, Bobbejaanland, Walibi World, Plopsaland en veel meer. Eigenaren van een Pro-account kunnen deze apps gratis uitproberen.

Downloaden: Efteller (gratis)
Meer info: Efteller.nl
Tipgever: Paul

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:33
Categorie Diensten
Onderwerp efteling

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.