Valve brengt Steam Mobile-app voor iPhone uit

Valve heeft een Steam Mobile app voor iPhone en Android uitgebracht. De app bevindt zich momenteel nog in betafase en is alleen met een invite te gebruiken. Het is niet mogelijk Steam-games op de iPhone te spelen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

steam-mobileValve, het bedrijf achter het populaire gamedistributienetwerk Steam voor Windows en Mac heeft een mobiele app uitgebracht. Steam Mobile is op iPhone en Android te installeren en brengt je in contact met de Steam-community. Je kunt chatten met je Steam-vrienden, bladeren door de communitygroepen en gebruikersprofielen en het laatste gamenieuws lezen. Ook blijf je op de hoogte van koopjes op het Steam-netwerk.

De Steam-ervaring tijdens het gamen is niet op de iPhone terug te vinden, maar je blijft wel op de hoogte. Het gaat meer om een ‘companion’-app, vergelijkbaar met de apps voor Xbox. De app is in beta en toegang tot de dienst is op basis van uitnodiging. Maar als je de app installeert en inlogt kun je op de wachtlijst gezet worden. Eerder was er al wel de onofficiële app My Steam, waarover we in de zomer van 2010 schreven.

Downloaden: Steam Mobile (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 januari 2012, 23:06
Categorie Games
Onderwerpen game, valve

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.