My Steam: bekijk je Steam-profiel op je iPhone

My Steam is een applicatie waarmee je toegang krijgt tot je profiel op Steam van Valve, het gamesplatform met 25 miljoen gebruikers. Je kunt je profiel zien en wat andere gamers doen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

my steamDe Nederlandse ontwikkelaar Supportware heeft een nieuwe applicatie gemaakt, die inhaakt op het populaire gamesplatform Steam van Valve. Er zijn via Steam nu 1.100 games beschikbaar en meer dan 25 miljoen actieve gebruikers. Alle grote gamesuitgeverijen doen eraan mee, zoals Electronic Arts, Ubisoft, Sega en LucasArts. Genoeg potentie dus, voor een iPhone-applicatie waarmee je je online profiel kunt bekijken, zien of je vrienden online zijn, wat ze spelen en op welke server. Je kunt je favoriete gameservers toevoegen en actuele informatie van die servers bekijken, zoals de actieve map, de spelerlijst met speeltijd en aantal frags.


Er zijn twee versies van de applicatie gemaakt: een betaalde en een gratis versie, die voorzien is van banners. De gratis versie is nog in beoordeling bij Apple, maar de betaalde versie kun je nu al downloaden.

In My Steam worden servers zoals Counter-Strike, Left 4 Dead, Day of Defeat en Half-Life 2 ondersteund. De volledige lijst vind je in de beschrijving in de App Store. Je kunt zelf servers toevoegen om realtime stats te bekijken. Door het aanklikken van een steam:// linkje in Safari kun je ook servers toevoegen.

My Steam is al aangepast voor het Retina Display van de iPhone 4.

Downloaden: My Steam (€0,79 – gratis versie met ads volgt later)

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.