Vacature zoeken met Intermediair op de iPhone

Intermediair heeft vandaag een mobiele applicatie voor iPhone en Android uitgebracht. Met de applicaties kun je de vacaturedatabase doorzoeken en carrièreadviezen raadplegen. De applicatie is in samenwerking met yoMedia gemaakt en is de eerste stap van Intermediair op mobiel. Uit onderzoek onder lezers en websitebezoekers bleek medio 2009 dat zij de behoefte hadden om mobiel […]

intermediair iconIntermediair heeft vandaag een mobiele applicatie voor iPhone en Android uitgebracht. Met de applicaties kun je de vacaturedatabase doorzoeken en carrièreadviezen raadplegen. De applicatie is in samenwerking met yoMedia gemaakt en is de eerste stap van Intermediair op mobiel. Uit onderzoek onder lezers en websitebezoekers bleek medio 2009 dat zij de behoefte hadden om mobiel vacatures en carrière-informatie te raadplegen. Dat is nu gelukt: hoogopgeleiden kunnen in de applicatie zoeken aan de hand van locatie, trefwoorden, functie en branche.


intermediair iphone Ook vind je er tips over netwerken, solliciteren en het maken van een cv. De arbeidsmarktexperts van Intermediair geven advies zodat je op weg naar je sollicitatiegesprek nog even snel de laatste tips kunt raadplegen.

De applicatie is een eerste versie, waarmee de vacaturekrant/site wil leren wat er werkt bij de gebruikers. Op basis daarvan zullen ze de apps voortdurend aanpassen.

Downloaden: Intermediair (gratis)
Via: persbericht
Meer info: intermediair.nl/mobiel

intermediair

Hieronder zie je een filmpje van de app:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
19 april 2010 om 11:43
Onderwerp
Categorie
Zakelijk
13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.