Funda lanceert eigen iPhone-applicatie

Funda, de woningsite van de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), lanceerde afgelopen weekend de eerste versie van haar eigen iPhone-applicatie. Met de applicatie is het mogelijk om het woningaanbod van Funda te doorzoeken.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Funda-logoFunda, de woningsite van de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), lanceerde afgelopen weekend de eerste versie van haar gelijknamige iPhone-applicatie. Zoals je mag verwachten, is het met de applicatie mogelijk om het complete woningaanbod van Funda op je iPhone te bekijken.


Zoeken in het woningaanbod kan door het invoeren van een plaats of postcode of door positiebepaling middels GPS. Zoekopdrachten kunnen echter niet gespecificeerd worden met bijvoorbeeld een verkoopprijs of soort woning. De applicatie toont alle relevante info van een woning (inclusief foto’s), zoals ook op Funda.nl te vinden is. Gevonden woningen kunnen als favoriet aangemerkt worden, zodat ze later eenvoudig terug te vinden zijn. Ook kun je via e-mail of telefoon contact opnemen met de makelaar of een routebeschrijving opvragen.

Funda iPhone-applicatie

Downloaden: Funda (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

22 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.