Update voor iCulture-app: makkelijker delen, einde samenwerking Vodafone

De iCulture-app heeft een update gekregen. De Vodafone-branding is verwijderd, het is weer mogelijk om via Pocket artikelen te delen en eerder opgeslagen artikelen delen werkt nu ook.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iculture screenVersie 1.31 (dat had eigenlijk 1.3.1 moeten zijn…) van onze iCulture-app is in de App Store verschenen en zoals het versienummer al aangeeft gaat het hier om kleine wijzigingen. Met deze update nemen we afscheid van onze app-partner Vodafone, die het afgelopen halfjaar exclusief de App Top 5 heeft gesponsord. Het ging hierbij om een vooraf afgesproken sponsorperiode, waarvan we wisten dat het na een halfjaar zou stoppen. Bij deze dan ook onze grote dank aan Vodafone voor het afgelopen halfjaar! De App Top 5 is een zeer goedbezochte rubriek in de app, die in afwachting van een volgende sponsor gewoon door zal blijven lopen. Net als voorheen wordt de nieuwe App Top 5 elke maandag samengesteld door de redactie, dus daarin verandert niets.
Bij het opstarten van de app zal ook geen Vodafone-branding meer worden getoond in het opstartscherm. Een andere wijziging die we nu meteen hebben meegenomen is dat de App Top 5 voortaan schermvullend – zonder overbodig scrollen – wordt getoond op de iPhone 5.

iculture klein schermDe volgende kleine verbetering die is doorgevoerd, is dat de iconen in de tabbalk beter zijn uitgelijnd, al zijn de veranderingen zo miniem dat alleen designers dat zullen opmerken. In de tabbalk is het Vodafone-logo voor de App Top 5 trouwens ook vervangen door een nieuw icoontje: een bokaal.

Wil je weten welke versie van de iCulture-app je geïnstalleerd hebt? Voortaan is de appversie zichtbaar op het Credits-scherm (Meer > Credits) en als je opmerkingen stuurt via het Feedback-formulier (Meer > Feedback). De lijst met verbeteringen bestaat verder voornamelijk uit bugfixes, zoals tekstuele aanpassingen voor bepaalde meldingen en het weer goed werkbaar maken van de deelfunctie naar Pocket. Delen, kopiëren en opslaan van eerder opgeslagen artikelen en tips is nu ook mogelijk. Uiteraard ook de nodige kleinere bugfixes en oplossingen voor crashes.

Wil je weten wat er in eerdere versies van de iCulture-app is gewijzigd, lees dan de eerdere berichtgeving.

Downloaden: iCulture (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 augustus 2013, 17:25
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws
Onderwerp iCulture-app

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.