Update Cut the Rope voegt 25 nieuwe levels toe

Cut the Rope heeft na een update 25 nieuwe levels. Het nieuwe pakket laat je puzzelen met stoom om snoep bij Om Nom te krijgen.

Cut the RopeHet populaire iOS-spelletje Cut the Rope heeft na een update 25 nieuwe levels om te spelen. In de nieuwe levels duik je het ‘Stoompakket’ in, waarin je stoomkanalen moet manipuleren om het snoepje richting Om Nom te laten zweven. Net als eerdere level-updates kunnen ook deze nieuwe levels gratis worden gespeeld zodra je de applicatie hebt bijgewerkt. Je moet alleen wel genoeg sterren hebben bemachtigd in eerdere leveldozen om toegang te krijgen tot het nieuwe pakket.

StoompakketNa de update telt Cut the Rope maar 325 levels, verspreid over 13 dozen met allemaal verschillende thema’s en puzzelelementen. Het principe van het spelletje is echter universeel gebleven: door touwtjes los te snijden komt er een snoepje in beweging, dat je zo efficiënt mogelijk in de mond van monstertje Om Nom moet krijgen. Onderweg moet je ook proberen zoveel mogelijk sterren op te pikken, om je score mee te verbeteren. Deze sterren gebruik je ook om steeds meer levels te ontsleutelen.

Downloaden: Cut the Rope (€0,89, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2013, 20:45
Categorie Games
Onderwerp cut the rope

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.