Update 22Tracks: muzieklijsten uit Amsterdam en Brussel

22Tracks voor de iPhone heeft ineens het dubbele aantal te beluisteren tracks voor hetzelfde geld. Na een update is een complete set playlists uit Brussel toegevoegd aan de iPhone-app.

22Tracks app logo iPhoneIn een aflevering van De Wereld Draait Door deed Venz, de bedenker van de website 22Tracks.com, uit de doeken dat hij beetje voor beetje de hele wereld wil veroveren. Te beginnen bij dichtbij gelegen hoofdsteden. De website en iPhone-applicatie van 22Tracks laten na een update zien dat de plannen in uitvoering zijn. Vanaf nu is er niet langer één selectie aan muziekvoorkeuren per genre, maar zijn er twee: Amsterdam en Brussel. Voor gebruikers van de applicatie betekent dat gratis een verdubbeling van het aantal te beluisteren tracks.

Als je de applicatie opent, krijg je direct de vraag welke versie van 22Tracks wilt opstarten: Amsterdam of Brussels. Via een knop linksboven kun je altijd schakelen tussen de steden. Pas wel op als je dat doet: op dit moment kun je vanuit dat scherm niet meer terug naar het nummer dat momenteel gespeeld wordt.

De selectie van Amsterdam is dezelfde als de selectie genres en lijsten die standaard al op de website en in de applicatie aanwezig waren. De lijst Brussels bevat een aantal nieuwe genres, zoals Afroheat, Moody en Belpop. De update is een grote aanwinst voor de luisteraar: in bepaalde genres zijn er niet langer 22 zorgvuldig geselecteerde nummers voorhanden, maar 44.

Lees ook: 22Tracks meteen bestverkochte iPhone-app na tv-optreden

Downloaden: 22Tracks (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juni 2011, 15:14
Categorie Muziek
Onderwerpen amsterdam, brussel, dwdd, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.