Colruyt Collect&Go: Boodschappen laten klaarzetten met handige app (België)

Supermarktketen Colruyt heeft naast de website van de bestaande boodschappenservice Collect&Go nu ook een iPhone-applicatie uitgebracht. Met deze applicatie kun je makkelijk 'on the go' boodschappen toevoegen aan je lijstje. Ook kun je barcodes scannen zodat je producten gelijk in je lijstje verschijnen.

collect&goZelf in een winkel boodschappen doen is zó 2010. Met de nieuwe applicatie van boodschappenservice Collect&Go is het vanaf vandaag mogelijk om je boodschappenlijstje bij winkels van de Belgische supermarktketen Colruyt klaar te laten zetten. Je hoeft dan alleen nog maar te betalen, waarna je gelijk je boodschappen kunt meenemen. Met de applicatie kun je bijvoorbeeld tijdens een reis met het OV even snel je boodschappenlijst beginnen of aanvullen.homescreen collect&goDe Belgische supermarktketen Colruyt heeft al langer de boodschappenservice Collect&Go waarmee je thuis je boodschappen in een lijstje kan zetten en deze met een druk op de knop kan bestellen, maar vandaag komt daar een iOS-applicatie bij. Met de app kun je het hele assortiment van de winkel doorbladeren en de gewilde producten aan je boodschappenlijstje toevoegen. Ook zijn alle “Rode Prijzen” en “Extra-kortingen” zichtbaar in de applicatie. De applicatie synchroniseert automatisch met je boodschappenlijstjes op de Colruyt-website, zodat je altijd het juiste lijstje voorhanden hebt.

Een andere interessante feature is de mogelijkheid om barcodes te scannen. Hierdoor komen de producten direct op je boodschappenlijstje. Wanneer je tevreden bent met je boodschappenlijstje voor die dag kun je deze opsturen naar de gewenste Colruyt-winkel, die je producten dan klaarzet. Je hebt de mogelijkheid uit 120 afhaalpunten in België, en één afhaalpunt in Luxemburg. Wel zit er nog een extra prijskaartje aan deze service: het kost €4,50 om je producten klaar te laten zetten.

Downloaden: Collect&Go (gratis)
Met dank aan alle tipgevers

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juni 2011, 16:28
Categorieën Belgische apps, Lifestyle
Onderwerpen boodschappen, supermarkt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.