Untethered iOS 5 jailbreak op video gedemonstreerd door @pod2g (jailbreak)

Er is een untethered jailbreak voor iOS 5 in de maak. Hacker @pod2g heeft dit gedemonstreerd in een video. In november kondigde @pod2g al aan dat hij een exploit had gevonden.

pod2g twitterIn november liet @pod2g weten dat er een bug was gevonden om een untethered jailbreak voor iOS 5 mogelijk te maken. Nu is er een video verschenen, waarin de jailbreak wordt gedemonstreerd. Daarmee laat @pod2g zien dat een untethered jailbreak voor iOS 5 mogelijk is. Het betekent overigens nog niet dat de jailbreakmethode meteen beschikbaar is.

Chronic Dev Team-lid @p0sixninja bevestigde een paar dagen geleden nog dat de exploit inderdaad werkt. Hieronder zie je de zojuist gepubliceerde video:

Het voordeel van een untethered jailbreak is uiteraard dat er geen afhankelijkheid is van een desktop-computer om de jailbreak actief te houden. Dat houdt concreet in dat de jailbreak altijd behouden blijft, ook als je iDevice onverhoopt compleet leeg raakt. Bij een tethered jailbreak dien je je iPhone, iPod touch of iPad altijd eerst weer via een desktop-computer te booten.

Met support-vragen kun je zoals gewoonlijk terecht op ons jailbreak-forum.

Met dank aan alle tipgevers.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 december 2011, 15:09
Categorie Boeken
Onderwerpen ios 5, jailbreak, pod2g, untethered

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.