Mirror’s Edge tijdelijk gratis voor de iPhone verkrijgbaar

De iPhone-game Mirror's Edge is vandaag gratis in de App Store te downloaden. In de game spring en klauter je van gebouw naar gebouw.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Mirror's EdgeHet spring- en klauterspel Mirror’s Edge is vandaag gratis in de App Store verkrijgbaar. De game is losjes gebaseerd op de gelijknamige game die eerder op de pc, Playstation 3 en XBox 360 verscheen, waarin je van gebouw naar gebouw moet springen. De iPhone-versie van het spel bekijk je van de zijkant en doet daardoor een beetje denken aan eindeloze renspelletjes zoals Canabalt. In Mirror’s Edge heb je echter een select aantal vooraf ontworpen levels, die gewoon uit te spelen zijn.

De iOS-versie van Mirror’s Edge verscheen voor het eerst voor de iPad, toen deze net werd gelanceerd. Later werd de game ook uitgebracht voor de iPhone als een aparte app. Zowel de iPhone- als de iPad-versie van Mirror’s Edge zijn vandaag gratis te downloaden.

Reden voor de afprijzing is EA’s Daily Deals-actie, waarbij ze wegens de feestdagen games goedkoop of gratis aanbieden. In de eerste plaats geldt iedere actie slechts een dag, maar in sommige gevallen zijn de afgeprijsde spellen iets langer goedkoop of gratis te downloaden.

Downloaden: Mirror’s Edge (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 december 2011, 23:35
Categorie Games
Onderwerpen electronic arts, mirror's edge

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.