iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

Uitgenodigd: zie wie je uitnodiging heeft geaccepteerd

Met de Nederlandse app Uitgenodigd kan je zien wie er hebben gereageerd op de kaart die je via de website Uitgenodigd.nl hebt verstuurd. Je ziet in één oogopslag wie komen, wie niet komen en wie twijfelen.

Uitgenodigd iPhone iPod touchDe Nederlandse website Uitgenodigd.nl heeft een iPhone-app uitgebracht waarmee je kan zien wat de respons is op de uitnodiging die je met de website hebt verstuurd. Op de website kan je uitgebreid kiezen tussen allerlei designs, foto’s en een eigen tekst bij de uitnodiging die je verstuurt. Geadresseerden kunnen via een link in hun uitnodigingsmail aangeven of ze erbij zijn of niet. De repliek van die geadresseerden zie je nu terug in de nieuwe applicatie.

Je hebt dus al een account nodig op Uitgenodigd voordat je met de app aan de slag kan. Eenmaal ingelogd, zie je een overzicht met de titels van de uitnodigingen vetgedrukt met de datum eronder. Met een grote roze knop kom je bij het overzicht en zie je wie er komen, wie er niet komen, wie twijfelen en wie nog niet hebben gereageerd.

Als gebruiker van Uitgenodigd kan je in de app ook uitnodigingen van anderen op jouw mailadres bekijken. Je ziet bij elke invitatie de kaart of foto, een eventuele beschrijving en de adresgegevens bij de uitnodiging. Je kan ter plekke weten of je kan komen of niet, of het nog niet weet.

Wil je ook mensen kunnen uitnodigen vanaf een iPhone-app? Dat kan met de gratis app Frag (App Store-link). Binnenkort kan het ook met de app Invy, waar we vrijdag een exclusieve preview over schreven.

Downloaden: Uitgenodigd (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 februari 2012, 20:59
Categorieën Nederlandse apps, Sociaal netwerken
Onderwerpen nederlandse apps, uitnodiging

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.