iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps Het beste op app-gebied uit Nederland en België

Scoupy brengt dadelijk pushmeldingen van interessante kortingen

De Nederlandse digitale kortingsbonnen-app Scoupy voor de iPhone gaat binnenkort aanbiedingen pushen als je fan bent van een winkel en restaurant en de applicatie merkt dat je in de buurt bent van je korting.

Scoupy iPhone iPod touch digitale kortingsbonnen acties aanbiedingenHet afgelopen weekeinde verscheen versie 1.1.0 van Scoupy, de applicatie die onze vergelijkende test van kortingsbonnen-apps won. Die brengt naast andere verbeteringen voor het eerst pushberichten naar de applicatie. Het is een voorzet naar de toekomstige mogelijkheid om op locatie pushberichten te ontvangen van winkels en acties waarin je geïnteresseerd bent. Zo zie je de huidige actie van een favoriete winkel als je in de buurt aan het winkelen bent.


Het hangt samen met een andere verbetering in versie 1.1.0. Vanaf nu is het namelijk mogelijk om favoriete Scoupy-acties als zodanig te markeren. Zo worden ze bewaard en geef je te kennen dat je een winkel, restaurant of dienst interessant vindt. Scoupy kortingsbonnen iPhoneIn een volgende versie gaan ook de categorieën op de schop, laat Scoupy weten aan iPhoneclub.nl. Zo kan je eenvoudig een categorie kiezen waarvan je nieuwe aanbiedingen als pushbericht wilt ontvangen op je iPhone. Op termijn wordt het daarna ook mogelijk reminders van de aanbiedingen te krijgen als je er in de buurt bent. Je hoeft echter niet bang te zijn dat je wordt overlopen met pushberichten als je de app hebt. De nieuwe pushopties staan standaard uit en zullen ook in de toekomst uit blijven staan als je geen interesse hebt.

Er is een aantal andere verbeteringen en vernieuwingen aan versie 1.1.0 van Scoupy. Zo hoef je je niet langer te registeren bij de dienst, maar kan je ook inloggen met een Facebook-account. Daarnaast kan je inloggegevens opvragen als je ze vergeten bent. De dienst benadrukt dat je accountgegevens en -informatie niet worden doorverkocht aan derde partijen. Tenslotte zijn er enkele fouten uit de app opgelost en werkt de applicatie iets sneller.

Downloaden: Scoupy (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.