Uber Racer 3D – Sandstorm vandaag gratis te downloaden

Uber Racer 3D is vandaag gratis te downloaden. Deze racegame is zo realistisch mogelijk uitgevoerd en speelt zich af in 10 omgevingen.

uber racer 3dFreeAppADay geeft vandaag weer een gratis iPad-game weg. Het gaat om Uber Racer 3D – Sandstorm, een racegame waarbij je niet vastzit aan een parcours. In deze game vind je 10 unieke omgevingen, met zeer gedetailleerde graphics en texturen. Er zit een Career Mode in, waarbij je te maken hebt met 31 racedagen, waarvan sommige met wel 10 evenementen per dag. Met deze game ben je verzekerd van vele uren speeltijd. De ontwikkelaars hebben geprobeerd de auto’s en de omgeving zo realistisch mogelijk in 3D weer te geven, met realtime schaduweffecten vergelijkbaar met console- of pc-games.

uberracer ipadJe kunt zelf je perspectief kiezen: 3e persoon, motorkap of bumper. Ook heb je vier racemodes tot je beschikking en 12 auto’s die variëren van buggies tot raceauto’s en vrachtwagens. Je auto kan daadwerkelijk beschadigd raken, er is een realistisch motorgeluid te horen en zelfs het gewone geluid is in 3D uitgevoerd (oordopjes zijn daarbij aanbevolen). Kortom: als je van racegames houdt is het een kleine moeite om deze game vandaag gratis te downloaden.

De game is universeel, dus ook op de iPhone te spelen.

Downloaden: Uber Racer 3D – Sandstorm (vandaag gratis, normaal €1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 maart 2011, 13:39
Categorie Games
Onderwerpen gratis, ipad, racegame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.