Photoshop Express krijgt ‘Camera Pack’ via in-app aankoop

De Photoshop Express-applicatie heeft verbeterde mogelijkheden voor het maken van foto's en ondersteuning voor multitasking en retina display-toestellen. Ook nieuw is het Camera Pack (€2,99) met drie nieuwe functies: Reduce Noise, Timer en Auto Review.

Photoshop ExpressEr is een nieuwe versie van Photoshop Express, de eenvoudige Photoshop-applicatie voor het iOS-platform, verschenen. Nieuw in deze versie zijn onder meer de verbeterde mogelijkheden om eenvoudiger rechtstreeks vanuit de applicatie foto’s te maken. Verder heeft de applicatie nu volledige ondersteuning voor de multitaskingfuncties van iOS 4 en het retina display van de iPhone 4 en vierde generatie iPod touch.

Ook nieuw is het Adobe Camera Pack, waarmee je voor €2,99 een drietal extra functies krijgt voorgeschoteld. Zo bevat dit pakket de Reduce Noise-functie om oneffenheden in foto’s weg te werken. Daarnaast krijg je toegang tot een timer met een 3- of 10-seconden interval, zodat je ook jezelf eenvoudiger op de foto kunt zetten. Tot slot brengt het Camera Pack de functie “Auto Review”, waarmee je een proef-foto kunt maken. Het Adobe Camera Pack werkt alleen op de iPhone 3GS, iPhone 4, iPod touch (3e en 4e generatie) en de iPad en vereist minimaal iOS 4.2.

Downloaden: Photoshop Express (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 maart 2011, 13:01
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen adobe, photoshop

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.