Twst iPhone-app maakt beheren van Twitter-lijsten makkelijker

Twst is een nieuwe Twitter-app waarmee je lijsten op Twitter kunt beheren. Je kunt nieuwe Twitter-lijsten maken, Twitter-lijsten volgen en bestaande lijsten aanpassen.

twst fotobloggersTwst is een nieuwe app voor Twitter-lijsten. De app biedt je de mogelijkheid om snel en makkelijk de lijsten te maken en beter te organiseren. Alleen al vanwege het design is Twst de moeite waard om eens te bekijken: alles is clean en makkelijk leesbaar. Voordat je kunt beginnen moet je je Twitter-account koppelen met de app. Je krijgt daarna de lijsten te zien die je hebt gemaakt en die je volgt. Met een groen plusknopje kun je nieuwe lijsten maken. Bestaande lijsten bewerk je door erop te tappen. Net als bij Twitter zelf kun je aangeven of de lijsten die je maakt privé of openbaar zijn.

Vanuit Twst kun je interessante lijsten van andere mensen vinden en ze gaan volgen. Staan er twitteraars in de lijst die je wel interessant vindt, dan kun je ze meteen gaan volgen. Maar daarmee houdt de functionaliteit van de app ook wel zo’n beetje op. Je kunt niet je eigen tijdlijn bekijken, Twitter-berichten plaatsen en andere gangbare Twitter-handelingen doen. Daarvoor heb je nog steeds een normale Twitter-app zoals Tweetbot of de officiële Twitter-app nodig. Die laatste kreeg de afgelopen dagen overigens een update, meer eindeloos scrollen en verbeterde pull to refresh.

Downloaden: Twst (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 augustus 2012, 16:00
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.