Twitterrific gaat Twitter achterna met recente activiteit

Twitterrific voor iPhone biedt nu activiteit in de vorm van retweets, nieuwe volgers en favorieten. Ook is de app iOS 7-proof qua design.

Twitterrific iconTwitter-app Twitterrific is met ingang van de laatste update opgeschoven naar het design van iOS 7 dat aankomende herfst moet uitkomen voor iPhone en iPad. De veranderingen zijn subtiel, maar sluiten per stuk naadloos aan op het besturingssysteem. Sommige menuletters zijn slanker dan ooit en de icoontjes in de navigatiebalk en bij het plaatsen van een nieuwe tweet, bestaan alleen nog uit contouren. Het is de eerste Twitter-app die visueel is afgestemd op Apple’s nieuwe firmware, maar qua functionaliteit hobbelt Twitterrific nu juist achter de officiële Twitter-app aan.

In het schuifmenu vind je de nieuwe functie Today. Het is een activiteitenweergave zoals je hem kent van de Twitter-app. Je ziet wie je laatste tweets tot favoriet hebben uitgeroepen, ziet de retweeters van je berichten en ook nieuwe volgers staan er in beeld. De nieuwe functie staat altijd vermeld in het menu, maar hij functioneert pas als je gebruik maakt van de pushberichten in Twitterrific. Daar haalt de applicatie haar gegevens vandaan.

Wat betreft het uiterlijk van Twitterrific: links zie je hoe het was, rechts hoe de applicatie nu oogt. Het gaat daarbij om de pictogrammen in de bovenbalk.

Twitterrific oud account Twitterrific iOS 7 klaar qua design

Er zijn nog meer verbeteringen in versie 5.2.3 van de applicatie. Afbeeldingen in de fotoweergave zijn nu gemaximaliseerd om het scherm zo goed mogelijk te benutten, video’s in de browser spelen nu ook met geluid af als je telefoon in trilstand staat en net zoals in vergelijkbare applicaties, kan je snel de nicknames verwijderen als je alleen de tweeter wil beantwoorden en niet iedereen die zich in de discussie heeft gemengd. Verder leest de VoiceOver-functie niet langer de verkeerde DM’s voor en zijn er meer kleine foutjes verholpen.

Downloaden: Twitterrific (€2,69, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2013, 10:42
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp twitterrific

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.