Twitter voor iPhone krijgt nieuw uiterlijk rondom Home, Connect, Discover en Me

Twitter voor iPhone heeft een update gekregen met vier nieuwe secties: Home, Connect, Discover en Me. Er is meer ruimte voor het ontdekken van interessante Twitteraars en Twitter-berichten.

twitter-appDe officiële iPhone-app van Twitter heeft vandaag een update gekregen naar 4.0. De app is sneller geworden en heeft een nieuwe interface gekregen waardoor je volgens de makers beter op de hoogte blijft van dingen die spelen. De nieuwe interface draait om vier concepten: Startpagina, Contact, Ontdek en Ik. Ze zijn alleen te vinden in de vernieuwde iPhone-versie, want de iPad-versie houdt voorlopig nog dezelfde indeling.

Op de pagina Startpagina zie je de tweets van mensen die je volgt. Dit zijn de personen die je zelf hebt gekozen omdat ze interessant zijn of het laatste nieuws leveren. Contact is de plek waar de conversaties plaatsvinden. Je kunt hier zien wie jouw volgt, wat er geretweet wordt en wie jouw berichtjes als favoriet gemarkeerd heeft. Bij het onderdeel Ontdek krijg je op basis van je interesses en huidige locatie te zien wat er nog meer te ontdekken valt. Hoe meer je gebruik maakt van de Twitter-app, hoe beter Ontdek weet wat jij interessant vindt.

Het vierde onderdeel is Ik. Dit is in feite de nieuwe profielsectie, waarbij je kunt zien welke lijsten en favorieten je hebt aangemaakt en wie jouw followers zijn. Ook de foto’s die je gepubliceerd hebt, krijg je te zien. De nieuwe functies worden uitgelegd in onderstaand filmpje en op de pagina fly.twitter.com.

Downloaden: Twitter (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 december 2011, 19:46
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.