Twitter Quick Bar verwijderen met Cydia-tweak Twizzler (jailbreak)

Met Twizzler kun je zorgen dat de trends- en reclamebalk Quick Bar bovenin de Twitter voor iPhone-app niet meer zichtbaar is.

twitter quick barHeb je de update naar Twitter 3.3 op de iPhone gemaakt, dan heb je ongetwijfeld de nieuwe Quick Bar gezien. Dit is een balkje bovenin het scherm, waarmee je populaire Twitter-trends te zien krijgt. De transparante balk laat alleen trends en advertenties (‘promoted tweets’) zien en verschijnt irritant in beeld. Telkens wanneer je op de tijdlijn tikt of overschakelt naar mentions of direct messages, verschijnt de balk in beeld. De kans dat Twitter de balk weer weghaalt is niet zo groot, want dit is één van de manieren waarop ze geld willen verdienen. Via Cydia komt echter de oplossing: Twizzler voor iPhone is een gratis tweak, waarmee je de Quick Bar kunt verwijderen.

Je krijgt daarmee weer je volledige tijdlijn te zien, zonder de irritante balk in beeld. Twizzler is te vinden in Cydia. Via ons Twitter-account hebben we al eerder een alternatieve oplossing aangereikt: je kunt via iTunes terug naar een oude versie van een app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 maart 2011, 10:51
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.