Clapboard maakt van je iPad een filmklapper

Clapboard is een nieuwe app, waarmee je van je iPhone een filmklapper voor films kunt maken. De app is een alternatief voor de vele andere filmklappers die al in de App Store te krijgen zijn.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

clapboardEen filmklapper is een attribuut dat iedereen wel eens gezien heeft. Met zo’n klapper geef je aan welke filmtake wordt opgenomen. Ben je beginnend filmmaker en heb je nog geen budget om een echte filmklapper te kopen, dan zijn er apps waarmee je ook op de iPad zo’n filmklapper kunt realiseren. PhoneApp.com heeft Clapboard gemaakt, waarmee je voor €2,39 je filmactiviteiten in goede banen kunt leiden. Je hebt de mogelijkheid om een sectie, actieprompt, datum, tijdstempel en markering in te stellen. De makers hebben gekozen voor een filmklapper dat eruit ziet zoals het origineel. De teksten zijn volledig aanpasbaar en makkelijk af te lezen.

Zelfs het maken van een filmpje met je iPhone zou volgens de makers met Clapboard nog professioneler kunnen. Wijzigingen die je uitvoert worden automatisch bewaard en je kunt een audiokabel aansluiten om te synchroniseren met losse opname-apparatuur. Je hebt er een iPad met iOS 3.2 of later voor nodig.

Alternatieven zijn er trouwens genoeg: Clapperboard HD (€0,79), MyClapboard (€1,59), iFilmSlate (€1,59) en de duurste: TV Studio (€10,49)

Downloaden: Clapboard (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 augustus 2014, 2:32
Categorie Amusement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.