Tweemaal Lite: Caster en Metal Gear Solid Touch

Twee nieuwe downloadtips voor mensen die geen geld willen uitgeven: van de nieuwe game Caster is nu een gratis Lite-versie in de App Store te vinden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

casterTwee nieuwe downloadtips voor mensen die geen geld willen uitgeven: van de nieuwe game Caster is nu een gratis Lite-versie in de App Store te vinden. Metal Gear Solid Touch was al langer verkrijgbaar, maar ook deze game heeft nu een Lite-versie gekregen.
Caster is nieuw. Deze third person shooter is gemaakt door ontwikkelaar Elecorn en blijkt een project te zijn waar al vijf jaar aan wordt gewerkt.

In januari kwam de game uit voor PC/Mac en kreeg positieve recensies. De volledige versie voor de iPhone kost €3,99. In de game moet je rennen, springen en schieten terwijl je ondertussen vijanden probeert te vernietigen en energieballen oppakt. Je kunt extra wapens en nieuwe bewegingen verdienen tijdens het spel. Er zijn 12 landschappen, 6 unieke aanvalsmogelijkheden en achtergrondmuziek van Trance Emerson.

Downloaden: Caster (€3,99) en Caster Lite (gratis)

Metal Gear Solid Touch is al sinds maart in de App Store verkrijgbaar. Nu heeft Konami ook een gratis Lite-versie in de App Store uitgebracht, zodat je kunt kijken of de volledige versie van de game €5,99 waard is. Metal Gear Solid Touch is een schietgame met mooie graphics. De Lite-versie bevat het openingsverhaal en 3 van de 20 levels in het Midden Oosten.

Downloaden: Metal Gear Solid Touch (€5,99), Metal Gear Solid Touch Lite (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:41
Categorie Games
Onderwerp game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.