Mysterieuze game Myst voor iPhone nu in de App Store

De game Myst is nu in een aangepaste versie voor de iPhone verkrijgbaar. De game heeft betere graphics gekregen maar is verder zoveel mogelijk origineel gehouden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

myst voor iPhoneDe klassieker Myst is nu voor de iPhone verkrijgbaar in de App Store. Myst is een point-and-click avonturenspel in een 3D-omgeving die uit 1993 dateert. Later verscheen een reeks games die ervan zijn afgeleid. De speler komt terecht op een mysterieus, verlaten eiland. Er zijn aanwijzingen dat er zich een familiedrama heeft afgespeeld. Myst voor de iPhone heeft betere graphics gekregen dan het origineel.

Gameplay, animaties, filmpjes en geluidseffecten zijn zoveel mogelijk origineel gehouden.

Op het eiland vind je Atrus, die boeken kan schrijven waarmee je terecht komt in andere werelden. Hij heeft een vrouw Catherine en twee zonen, Sirrus en Achenar. Deze zonen zitten opgesloten in gevangenisboeken. Ze kunnen zich moeilijk verstaanbaar maken omdat er pagina’s ontbreken in deze boeken. Door naar andere tijdperken te reizen kom je er als speler achter hoe het verhaal in elkaar steekt. Als speler moet je uitzoeken wie de schuldige is van het drama en wie de waarheid spreekt. Spannende eilandavonturen, uit de tijd dat er nog geen Lost was…

Let op: de game is zeer groot (727MB), dus Wi-Fi-verbinding verplicht! Je hebt 1,5GB vrije ruimte nodig om Myst te kunnen installeren. iPhone OS 2.2.1 is minimaal vereist.

Downloaden: Myst (€4,99)

myst voor iPhone

myst voor iPhone

Tipgever: Maarten

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:31
Categorie Games
Onderwerp game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.