TVGiDS.tv voor altijd advertentievrij voor betalende gebruikers

TVGiDS.tv stopt met in-app aankopen voor het verwijderen van de advertenties. Oude betalende klanten krijgen levenslang geen apps meer en ook komen er weer twee versies: Pro en Lite.

tvgids-icoonTVGiDS.tv heeft een Sinterklaascadeau voor alle gebruikers die ooit een in-app aankoop hebben gedaan. Zij krijgen in de toekomst (‘levenslang’) geen advertenties meer voorgeschoteld wanneer ze de app gebruiken. Het geldt voor gebruikers van de oude TVGiDS.tv 1.0 maar ook voor de 2.0-versie, die een jaar geleden is verschenen. Zelfs als je ooit voor 79 cent voor een halfjaar de ads hebt afgekocht, krijg je geen advertenties meer te zien. De ontwikkelaar heeft het besluit genomen omdat er onduidelijkheid en ontevredenheid was bij oude gebruikers. Om het overzichtelijker te maken stapt TVGiDS.tv af van in-app aankopen en gaat weer met twee losse apps werken: een gratis Lite-versie met advertenties en een Pro-versie zonder advertenties.

aankondiging sinterklaasEen jaar geleden verscheen versie 2.0 van de app TVGiDS.tv. De app was gratis, maar voor het uitschakelen van de advertenties moest €2,99 betaald worden. Toenmalige gebruikers van de oudere 1.0 Pro-versie kregen ter compensatie één jaar lang geen advertenties te zien. Na een jaar zouden ze pas weer hoeven te betalen. Inmiddels is het jaar ‘gratis advertentievrij’ voorbij maar blijken de oude gebruikers achteraf toch niet tevreden met de geboden compensatie. Ze gaven de app de afgelopen dagen 1-sterrenwaarderingen en beschuldigden de ontwikkelaar ervan een ‘dief’ en een ‘oplichter’ te zijn.

Om een einde te maken aan de gepassioneerde reacties van de gebruikers heeft de ontwikkelaar nu dus besloten om alle betalende klanten geen advertenties meer te tonen. Het is bedoeld als sinterklaascadeautje. Alle gebruikers die voor de actie in aanmerking komen, kunnen gewoon hun huidige versie blijven gebruiken.

Om ook nieuwe klanten iets leuks te kunnen bieden, kunnen nieuwe Pro-klanten tot 6 december de Pro-app voor €1,59 aanschaffen. Na Sinterklaas geldt de normale prijs van €2,99.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 december 2011, 14:40
Categorie Amusement
Onderwerpen televisie, tv-gids

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.