TuneIn Radio laat stations zien die je vast leuk vindt

De iPhone, iPod touch en iPad-apps TuneInRadio en TuneIn Radio Pro zijn vernieuwd op het gebied van interface en snelheid. Daarnaast kan je favoriete nummers direct kopen en toont de app aanverwante stations.

TuneIn Radio Pro iPhone iPod touch iPadEindelijk een radiostation op internet gevonden dat helemaal in je straatje past, maar wel erg vaak dezelfde muziek draait of teveel reclame laat horen tussendoor? De gratis en betaalde versies van TuneIn Radio hebben er een trucje op gevonden. Ze laten voortaan voortaan onder een vingerveeg zien welke radiostations je waarschijnlijk ook wel kan waarderen. Daarnaast kan je vanuit zenders bewaarde muzieknummers nu direct kopen vanuit de applicatie.

Voortaan kan je in TuneIn Radio op het beeld vegen als je naar een radiostation luistert. TuneIn Radio you may also like iPhoneAan de linkerkant van het luisterscherm bevinden zich nu de zenders die je eerder, recentelijk nog hebt opgezet. Met een swipe de andere kant op, zie je ook zenders die hetzelfde genre muziek uitzenden. De Nederlandse vertaling is daarbij een beetje dubieus: ‘U mag ook’, luidt de kop boven de zenders die je leuk kan vinden. Onder de zendersuggesties die je meteen kan selecteren, kan je meteen naar het overzicht van het genre muziek waarin een station zich bevindt.

TuneIn Radio is op meer punten verbeterd. De interface reageert sneller en ook de prestaties van het luisteren zijn opgeschroefd, wat zich zou moeten vertalen in minder haperingen van streams. Wie de nieuwste iPad in zijn of haar bezit heeft, zal verguld zijn met de Retina-ondersteuning na de update.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 april 2012, 16:00
Categorie Muziek
Onderwerpen muziek, radio, tunein radio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.