Vragen stellen en beantwoorden met de nieuwe Goeie Vraag-app

Goeie Vraag is een nieuwe Nederlandse applicatie waarmee je zelf vragen kunt stellen, beantwoorden en de database met reeds gestelde vragen en antwoorden raadplegen.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Goeie VraagGoeievraag.nl, een Nederlandse website waar je elkaar vragen kunt stellen, die van anderen kunt beantwoorden en eerder beantwoorde vraagstukken kunt opzoeken, heeft vandaag een eigen iPhone-applicatie gelanceerd. Met deze officiële app kan je zelf vragen stellen, beantwoorden en de database met reeds gestelde vragen en antwoorden raadplegen. Je kunt zoeken op basis van verschillende categorieën zoals ‘Computers & Internet’, ‘Elektronica’ en ‘Wetenschap’. Bij het openen van de applicatie zie je meteen de vragen die het laatst gesteld zijn.

Om zelf een vraag te kunnen stellen, dien je je gratis te registreren bij Goeievraag.nl. Dit kan echter niet vanuit de applicatie. Hiervoor word je doorgestuurd naar de mobiele website. Hierna kan je zelf vragen stellen en beantwoorden en hieraan foto’s toevoegen om je vraag of antwoord te illustreren. Bij het onderdeel ‘Mijn V&A’ vind je dan jouw gestelde en beantwoorde vragen terug.

Ook is het mogelijk om een bepaalde categorie vragen waarin jij je interesseert te volgen, zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste vragen binnen die categorie. De applicatie beschikt hiervoor over een ingebouwd notificatiesysteem dat los staat van de push notificatie-dienst van het iOS-besturingssysteem. Dit systeem waarschuwt je ook als er een antwoord op je eigen vraag is. Natuurlijk kun je de applicatie ook met Hyves, Facebook en Twitter koppelen om vragen en antwoorden met anderen te delen.

De app is gebouwd door Mobile Agency, in opdracht van Sanoma Digital.

Downloaden: Goeie Vraag (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 februari 2011, 20:02
Categorieën Naslagwerken, Nederlandse apps
Onderwerpen gratis, vragen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.