TomTom 1.5: scherpere kaarten en betere positiebepaling

De iPhone-app van TomTom krijgt binnenkort een update naar versie 1.5. Met de update krijgt de app scherpere kaarten, betere positiebepaling en navigatie-to-photo met behulp van geo-tagging.

TomTomTomTom komt binnenkort met een update van de iPhone-app. Met de update naar 1.5 is de app klaargestoomd voor de mogelijkheden van de iPhone 4. Zo mogen we een hogere resolutie, scherpere kaarten, sneller reagerende menu’s en betere positiebepaling verwachten. Een andere interessante nieuwe functie is de navigate-to-photo-functie. TomTom leidt je dan naar de locatie waar een door jou gekozen foto genomen is. Dat gebeurt door middel van de geo-tag van de foto.


De positiebepaling zou voortaan ook als het gps-signaal beperkt is, soepel moeten verlopen. Tom Murray, vice president van TomTom, kondigde de update als volgt aan:

With over 45 million drivers worldwide relying on TomTom navigation, we have the expertise to deliver iPhone and iPod touch users the smartest and easiest-to-use navigation experience available.

De update zal binnenkort gratis beschikbaar zijn.

De TomTom iPhone-app downloaden:

Met dank aan meerdere tipgevers

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

84 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.