Sport App Awards: stem tot 9 mei op je favoriete sportapps

De shortlist van de Sport App Awards is bekend. In elke categorie zijn twee apps overgebleven, die strijden om de de eerste prijs. Sport1, NUSport, Zin in Goud en andere bekende namen staan tegenover nieuwkomers.

sport-app-awardsDe verkiezing van de Sport App Awards is in volle gang. Tot en met vrijdag 9 mei kun je stemmen op de genomineerde sportapps, die gaan strijden om de hoofdprijs in de vijf categorieën. Als appgebruiker kon je de afgelopen maanden apps nomineren, die door een jury bestaande uit (ex-)sporters en appexperts is omgezet naar een shortlist waarbij in elke categorie steeds twee kanshebbers tegenover elkaar staan. Het publiek mag nu de uiteindelijke winnaar bepalen, waarbij we een aantal bekende namen van voorgaande jaren zagen terugkomen (zoals Eredivisie Live, NUSport en NOS Sport), maar ook een aantal nieuwe kanshebbers, zoals FigureRunning en Resporter. Hieronder zie je de kanshebbers.

  • Actief sporten: FigureRunning vs. Snowciety
  • Events: Zin in goud vs. NOS Sport Connected TV
  • Nieuws: Sport1 vs. NuSport
  • Teams/clubs/leagues: Resporter vs. Amateurvoetbalapp
  • Second screen: Eredivisie Live Sidekick vs. Zin in Goud (tablet)

Stemmen kan op de website van SportNext, via Twitter of e-mail. Dat kan tot en met vrijdag 9 mei. Daarna zal de winnaar bekend worden gemaakt en volgt een feestelijke prijsuitreiking. De verkiezing is bedoeld om innovatieve en succesvolle Nederlandse sportapps in het zonnetje te zetten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 april 2013, 8:15
Categorie Sport
Onderwerp sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.