‘Timo en het Toverstokje’ gratis op iPad verschenen

Timo en het Toverstokje is het hele jaar 2013 gratis te downloaden. Het nieuwste prentenboek van Rian Visser stimuleert voorlezen en bevat en een functie om zelf in te spreken, zodat je de voorleesstem van 2013 kunt worden.

timo toverstokjeRian Visser heeft een opvolger uitgebracht van ‘Timo en het toverboek’. Dit boek pionierde als interactief prentenboek op de iPad en wordt nu nog steeds goed verkocht. Tweeënhalf jaar later staat de App Store vol met prentenboeken en zal het een stuk moeilijker zijn om met het nieuw verschenen ‘Timo en het Toverstokje’ net zo goed te scoren. Maar uitgever Books2Download heeft een geheim wapen achter de hand: de app is dankzij ondersteuning van het Kinderopvangfonds Nederland helemaal gratis te downloaden.

Ze willen daarmee het Jaar van het Voorlezen steunen, dat dit jaar georganiseerd wordt. Net als het vorige Timo-boek is ook ‘Timo en het Toverstokje’ weer geschreven door Rian Visser en voorzien van illustraties door Klaas Verplancke. Deze app is het hele jaar 2013 gratis te downloaden en er zitten deze keer ook weer wat nieuwigheden in, zoals de mogelijkheid om zelf in te spreken. Je kunt luisteren naar de voorleesstem van Gerda Havertong, ambassadeur van het Jaar van het Voorlezen, maar je kunt ook zelf voorlezen en het resultaat insturen. Je dingt dan mee naar de titel voorleesstem van 2013.

Over het vorige boek, ‘Timo en het Toverboek’, schreven we destijds een uitgebreide review.

Downloaden: Timo en het Toverstokje (gratis, iPad, iOS 4.2+)
Ook genoemd: Timo en het Toverboek (€3,59, iPad, iOS 3.2+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 maart 2013, 11:22
Categorieën Kinderen, Nederlandse apps, Onderwijs
Onderwerpen kinderboeken, prentenboek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.