Timely voor iPhone registreert je uren op een verfrissende manier

Timely voor Mac en iPhone is een zakelijke app waarmee je werkuren vooraf kunt inplannen en bijhouden, in plaats van achteraf registreren.

registreren Timely wil freelancers, teams en bedrijven een nieuwe manier bieden om uren te registeren en bij te houden. In de mooi vormgegeven app voer je gewerkte uren vooraf in – je weet immers vaak van te voren wanneer je aan welk project gaat werken- in plaats van achteraf. In het systeem kun je geplande werktaken zowel op de Mac als op je iPhone invoeren in een agenda-achtige omgeving. Na het gedane werk kun je heel simpel je geplande uren als gewerkt registreren. Dat scheelt dat allerlei extra werk en administratie met timesheets en andere ingewikkelde urenregistratiesytemen, zo hoopt Timely.

Om Timely uit te proberen kun je je registeren voor een proefabonnement. Hiervoor kun je drie verschillende projecten inplannen en registeren. Om werktaken in te plannen ga je naar Hours. Hier kun je uren van je projecten inplannen. Om het aantal uren te bepalen veeg je het tijdstip aan de linkerkant naar boven of beneden: hoe lager je komt, hoe hoger het aantal uren. Laat los wanneer je het juiste aantal uren te pakken hebt. Ook handig: als je aan een geplande klus gaat beginnen kun je een timer aanzetten om de gewerkte tijd bij te houden. Voor een koffie, lunch of andere onderbrekingen kan je op pauze drukken. Op het tabblad Projects kun je projecten toevoegen en bij Reports zie je het totaal aantal gewerkte uren en verdiende euro’s. Als je het makkelijker vindt om dit alles via de Mac in te voeren kan dat ook, want Timely synchroniseert tussen beide apparaten.

timelytimer zetten

Je kunt Timely dertig dagen gratis proberen, daarna zul je voor een abonnement moeten kiezen om door te gaan. Als freelancer betaal je $10 per maand, als team $34, als bedrijf $69 en een premium account kost $139 per maand. Die bedragen zijn overigens het resultaat van een tijdelijke lanceringsaanbieding van 30 procent korting, dus als je geïnteresseerd bent zul je snel moeten zijn. Tot slot is het ook nog handig om te weten dat het in deze app ook mogelijk is om uren achteraf te registeren, ook al maakt Timely een goed argument voor een tegengestelde aanpak. Dat het toch op de traditionele manier kan maakt Timely ook aantrekkelijk voor ZZP’ers die nu eenmaal aan het oude systeem gewend zijn, maar wel van het stijlvolle ontwerp en agenda-achtige opzet van Timely gebruik willen maken.

Downloaden: Timely (gratis, iPhone, iOS 7.0+)

Met dank aan Sjoerd voor de tip!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 december 2013, 20:49
Categorie Productiviteit
Onderwerp werk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.