Timeli voor iPad: projectplanning met tijdlijnen

Timeli is een iPad-applicatie waarmee je projecten en taken kunt plannen aan de hand van een tijdlijn met gekleurde balken.

timeliAls je taken moet plannen, kan het erg overzichtelijk zijn om een tijdlijn of balkenschema te gebruiken. Timeli van ontwikkelaar Caffeine Monster Software is een projectmanagementtool waarmee je ook een verzameling kleinere taken kunt plannen. Aan de hand van een tijdlijn zie je hoe taken elkaar opvolgen of gedeeltelijk overlappen. De grafische weergave maakt het plannen van taken veel overzichtelijker. Binnen elke tijdlijn maak je losse taken aan, die actief, afgerond en gepland kunnen zijn.

Door kleuren te gebruiken zie je steeds goed onderscheid tussen verschillende taken, zoals bijvoorbeeld softwareontwikkeling en testen. Per taak geef je de lengte aan, waarbij je later ook de kan verlengen, verkorten of verschuiven. Dit gebeurt erg intuïtief, door gewoon één uiteinde van de taak te verschuiven met je vinger.

Naast de tijdlijnweergave kun je ook een gewone lijstweergave bekijken. Met de knop ‘Today’ linksboven in het scherm spring je snel naar de taken van vandaag.

Downloaden: Timeli (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 januari 2011, 15:03
Categorie Productiviteit
Onderwerpen ipad, takenlijst

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.