Timehop voor iPhone laat vrienden nu berichten sturen

In de herinneringen-app Timehop voor iPhone kun je vrienden voortaan berichten sturen om ze aan bepaalde gebeurtenissen te herinneren.

TimehopDe app van Timehop, de dienst die gebruikers een terugblik op hun eigen foto’s en updates uit het verleden geeft, heeft nu ook een berichtenfunctie. Hiermee kunnen vrienden elkaar berichten sturen om elkaar aan bepaalde gebeurtenissen te herinneren. Daarmee wordt Timehop steeds meer een sociaal netwerk, waar het niet meer alleen om informatie krijgen draait, maar ook om de nostalgie met anderen te delen. De update lag in de lijn der verwachting, omdat de ontwikkelaars de geliefde friendfeed begin augustus uit de app haalden. Ze beloofden destijds dat er betere manieren kwamen om jouw Timehop momenten met anderen te delen.

Bij diezelfde update kreeg de app nieuwe knoppen om Timehop-momenten te delen via Facebook, Twitter, iMessage en e-mail en later om met Dropbox te synchroniseren. Die knop is er nog steeds, maar wordt nu vergezeld door de nieuwe Send-knop, waarmee je dus berichten kunt sturen. Bijvoorbeeld naar vrienden die ook op de foto van een jaar geleden staan, of in jouw tweet voorkomen. Als je iets wil sturen naar vrienden die ook Timehop hebben kan dat binnen de app, anders kun je een moment als tekstbericht of email-sturen. Naast de nieuwe berichtendienst heeft Timehop met deze update ook de fotoalbums een nieuw ontwerp gegeven, waardoor het geheel er strakker en moderner uitziet.

timehop scherm timehopsend

Voor wie Timehop nog niet kent: het bedrijf begon oorspronkelijk als een e-maildienst, die gebruikers dagelijks herinnerde aan berichten en foto’s die ze één, twee of drie jaar geleden op sociale netwerken hadden geplaatst. Inmiddels is deze emailservice verdwenen en richt het bedrijf zich op hun mobiele app, die gebruikers dezelfde informatie geeft en nu dus aan elkaar laat sturen. Timehop haalt deze informatie van Facebook, Twitter, Foursquare, Instagram, Flickr en uit je filmrol.

Downloaden: Timehop (gratis, iPhone, iOS 7.0+)

Let op: sommige gebruikers van Timehop hebben momenteel last van een foutmelding bij het inloggen in de app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 november 2013, 13:19
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen dagboek, herinneringen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.